Vitajte na prvej živej mape plagiátorstva

Sme hrdí na to, že vám môžeme predstaviť živú mapu plagiátorstva. Úplne prvýkrát si ktokoľvek môže prezerať, interagovať a zobrazovať aktuálne živé štatistické informácie o výskyte plagiátorstva na celom svete.

Mapa je farebne odlíšená, takže na prvý pohľad uvidíte, v ktorých krajinách je plagiátorstvo najrozšírenejšie a kde stále rastie. Zelené tóny označujú „čistejší“ obsah s menším počtom plagiátov, žlté tóny označujú stred a červené označujú výrazné rozšírenie plagiátorstva.

Aké údaje sú zahrnuté na mape živého plagiátorstva

Živá mapa plagiátorstva je vytvorená vyhodnotením posledných 5 miliónov dokumentov, ktoré boli do služby nahrané z celého sveta. Väčšina dokumentov je študijných a výskumných.

Mapa obsahuje nástroje, ktoré každému pomôžu pri navigácii a analýze dostupných informácií. Pre našich klientov je veľmi jednoduché zobraziť a porozumieť obsahu mapy. Aj keď si mapu prezeráte prvýkrát, všimnete si, že Rusi majú tendenciu robiť plagiáty 2,5-krát častejšie ako Američania. Zaujíma vás, čo sa deje s vašou krajinou? Prejdite prstom a získajte najaktuálnejšiu odpoveď v priebehu niekoľkých sekúnd.

Živá mapa

Naša mapa plagiátorstva je „živá“, čo znamená, že sa neustále aktualizuje o najaktuálnejšie štatistiky. Naši roboti pravidelne zhromažďujú údaje od používateľov, monitorujú ďalšie štatistické databázy a zostavujú ich tu, aby ich mohol vidieť každý používateľ. Posúvaním myši vo svojej krajine zistíte, či majú kopírky bezpečnejšie útočisko tu alebo v susednej krajine.

Globálny nástroj pre globálny problém

„Snažíme sa zvýšiť povedomie o plagiátorstve na celom svete. Oxsico chce umožniť ľuďom, nielen našim používateľom, ale aj ľuďom so správnymi nástrojmi dozvedieť sa viac o plagiátorstve, zlepšiť prehľad a súvisiace rozhodnutia v každom členovi našej spoločnosti. Spoľahlivé, globálne používané a globálne pôsobivé – to sú vlastnosti, o ktoré sa snažíme.“ povedal zakladateľ Oxsico pri komentovaní predstavenia mapy verejnosti.

Mapa je bezplatná, takže k nej môže každý používateľ pristupovať, analyzovať a zdieľať údaje s ostatnými, osvietiť sa a podeliť sa o tieto znalosti s ostatnými. Informácie sú zhromažďované vo viac ako 130 jazykoch, takže do štatistickej analýzy, ktorú vykonáva náš tím, je zapojený takmer celý svet.

Živú mapu plagiátorstva nájdete tu.

Leave a Reply